BİNGÖL / MERKEZ - Borsa İstanbul Gözeler Haraba İlkokulu

Eyl

Servis saatlerinin aksamaması için öğrencinizi okul servis elemanlarının size belirttiği saatte dışarıya çıkarmanız rica olunur.

Eyl

SEVGİLİ VELİLER; SİZLERDEN  RİCAMIZ  ÇOCUĞUNUZUN OKULA GELİŞ VE GİDİŞ SAATLERİNE DİKKAT EDİP UYMANIZDIR.

Eyl

Türkiye Tenis Federasyonu ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, 81 ilden öğretmenin antrenörlük eğitimleri tamamlandı.

Eyl

Değerli öğretmenlerimiz sınıf defterlerinin   son ders bitiminde  idare getirilmesi rica olunur.

Eyl

Değerli öğretmenlerimiz sınıf panolarının güncel tutulması, öğrenci etkinliklerinin sürekli panolarda sergilenmesi önemle rica olunur.

Eyl

Okulumuz ogretmenlerinin haftalık nobet cizelgesi hazirlanmistir

Eyl

Ogretmen ve ogrenci ders programlari hazirlanmistir.

Değerli velilerimiz;

Eyl

12/09/2019 tarihinde anasınıfı öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlenen toplantıya katılmayan velilerimizin en kısa sürede Anasınıfı öğretmenimiz Elanur KORKMAZ ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.