BİNGÖL / MERKEZ - Borsa İstanbul Gözeler Haraba İlkokulu

Kas

İlimizde bulunan 374 okul arasından 3 buçuk yıldır Türkiye geneli ilk 100'de yer alıyor ve şehrimizi temsil ediyoruz.

Kas

Değerli öğretmen arkadaşlarımız lütfen nöbet esnasında sosyal mesafe, maske, hijyen konusunda öğrencilerimizi takip edip gerekli bilgilendirmeleri yapalım

Kas

Okul girişinde her öğrenci, öğretmen ve personelin ateşi ölçülerek okulumuza alınmaktadır. Velilerimiz öğrencilerimizi okul bahçe girişinde yoğunluk oluşturmayacak şekilde bilgilendirilmişlerdir.

Kas

Belirtilerin başlangıcından 2 gün öncesine dek kimlerle temasınız olduysa onlara bilgi verin.

Kas

Bir çocuğa akıllı olduğunu söylediğinizde tehlikeli sularda yüzmeye başlarsınız.

Yapılan pek çok araştırma, performanslarından dolayı övülen çocukların, riske girmekten ve başarısız olma ihtimalinden kaçındıklarını gösteriyor. Gösterdikleri çabadan dolayı övülen çocuklarsa hem daha sıkı çalışıyorlar hem de üstlendikleri işleri daha uzun süre sürdürüyorlar. "Çaba" gösteren çocuklarda yetkinleşme arzusu ve esnekliğe dayalı bir "gelişmeye açık zihin yapısı" bulunurken, "akıllı" olanlarda zekânın doğuştan geldiğine ve biçimlendirilemeyeceğine dayanan "sabit zihin yapısı" bulunuyor.

Ekm

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır.

Değerli Velilerimiz

Kıymetli Öğrencilerimiz

Değerli Velilerimiz

Kıymetli Öğrencilerimiz

Ekm

Sağlığımız için ellerimizi 20 sn su ve sabunla doğru şekilde yıkamayı ihmal etmeyelim. Suya sabuna dokunun. Sağlık Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu ilgili afiş aşağıda sunulmuştur.

Ekm

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, salgının Türkiye genelindeki seyrini ve yüz yüze eğitimde geçen süreçteki vaka artış oranlarını 16 Kasım'a kadar Milli Eğitim Bakanlığı'na bildirecek.

Ekm

Yemekhane girişlerine el antiseptiği konulmalıdır. » Öğrencilerin yemekten önce ve hemen sonra ellerini yıkaması sağlanmalıdır.

Sevgili Gençler,

Öğrenci velileri ve tüm köy ,

Değerli ziyaretçimiz